50 jarig jubileum

Verslag ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum Thunderbird 1955-2005

Traditie in de Classic Thunderbird club is het feestvieren ter gelegenheid van, een geste van Joop Blom de oprichter die in 1986 het initiatief nam voor de oprichting van de CTCH.

Zo'n vijftig jaar geleden ging er bij Ford USA ook een feestje de registers in, men had nimmer kunnen denken dat er zoveel fanatieke fans zouden zijn ook nog na vijftig jaar, en zie de CTCH heeft kosten nog moeite gespaard. Traditioneel vieren wij altijd alles in Motel Tiel van de familie van der Valk , Gert Jan de eigenaar is ook een trots bezitter van twee bijzondere Early Birds. Maar aangzien de vaste zaal met de grond gelijk is gemaakt en de verbouwing nog op zich laat wachten heeft Gert Jan aangeboden om het feest in Leusden te vieren in zijn andere vestiging Motel Leusden. Een fantastische locatie voor het houden van een heus T Bird feest. Traditie getrouw hebben we de opening van de feestviering in Tiel gevierd, vaste prik regen en ik zie nog Joop is er niet bij wel nog niet gezegd of de party tenten vlogen in de lucht, en jawel Joop wou zich toch nog bemoeien met het feest, na koffie met gebak en een korte intro van de voorzitter begon de lunch en de vaste rituelen zoals het raden van het een en ander. Om half vier starten we de motoren om een toertocht te maken naar Leusden.

Na de toerrit heb ik de garage geopend van Leusden en warempel alle T birds zo'n 39 in totaal werden in de garage gestald, en gingen we ons opmaken voor het feest en dat was het met de band The Thunderbirds ff terug gehaald van hun vakantie en bereid om op 5 juni te spelen in de grote zaal met een optreden van een heuse rock en roll dansgroep verzorgd door een van de sponsors. Er werden traditie getrouw kado's uitgedeeld en de sponsors ontvingen een woord van dank voor de vele kado's, ook van der Valk werd genoemd, een fantastisch lopend buffet met een uitmuntend dessert, koffie met gebak van een van de leden (Otto bedankt) en een geweldige avond vol dans en lol.

De zondag begon goed met een brunch zoals afgesproken om daarna met een kwis de leden op nivo te brengen, daarna concours de elegance voor de mooiste T Bird en Louis Ansems ontving een mooi boek over de Tbird geschiedenis nadat wij hem hadden geholpen aan zijn overwinning!

Tijdens het concours de elegance mochten de leden alles verklappen van hun bolide en het geheel werd afgesloten met een drankje en een rit huiswaarts.

Speciale dank aan alle mensen die dit feest mogelijk hebben gemaakt en ik zie u graag bij het zestig jarig bestaan!

Hieronder een foto impressie van de dagen.

Entree zaterdag 5 juni 2005 's ochtends om 11.00 uur

Early Birds arriving. Kees en Jeroen Versluis.


De penningmeester met hulp voor de borden plaatsing.

Otto arriving in Tiel.


Louis en Mattie Ansems arriving open in the
rain!

Traditiegetrouw veel vaste leden die we graag zien komen.

1955-2005 met medewerking van familie Pyt Jaarsma.

Motor blok van de winnaar dit jaar Fred Stakenburg.
<< back

Zoeken Classic Thunderbird Club

Online


Copyright © 2020 Sitesoft All rights reserved, Powered by Sitesoft